Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1260!!
Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Je hebt de leeftijd bereikt om jou rijbewijs te behalen en nu ben je vast opzoek naar een goedkope rijschool Nieuwegein. In dit geval is Troy de rijschool precies wat je zoekt. Rijschool in Nieuwegein staat niet alleen ingeschreven bij het KVK maar ook bij de CBR en behoort op een van de top autorijscholen in Nieuwegein. Troy biedt autorijlessen in een moderne lesauto voor beginnende en gevorderde. Bij Troy zijn er ook geen inschrijf kosten! Bij Troy zijn er studenten pakketten beschikbaar en ook is rijlessen in avond en op zaterdagen mogelijk!

Samen met jou instructeur maak je wekelijkse planning voor je rijlessen. Als een les moet afzeggen omdat het jou niet gunstig tijd uit komt door enige omstandigheden, is het mogelijk bij ons de les te verplaatsen. Hierbij is wel even handig om vroegtijdig door te geven. dit kun je meestal doen door te bellen of een berichtje via jou telefoon. Hierbij krijg je de rijles vergoed van ons. in overleg is er altijd een oplossing met de leerlingen te vinden.

Rijschool Nieuwegein biedt meer

Ervaren instructeurs bij Rijschool Nieuwegein – Rijschool Troy

Bij Rijschool Nieuwegein gaat het om veiligheid en tevredenheid op de eerste prioriteit en dat is wat je vindt in onze rijopleiding. Het op juiste wijze autorijden vinden wij erg belangrijk. Wij leren jou alle handelingen in stappen zodat je uiteindelijk zelfstandig de weg op kan. Dankzij de flexibele en persoonlijke rijles aanpak kan de instructeur voor iedere leerling lessen op maat verzorgen die helemaal aansluit bij hun wensen.

Wil je direct beginnen met het volgen van je rijlessen in jou omgeving? Vraag dan nu een proefles aan wanneer je na het volgen van de proefrijles een lespakket bij ons afneemt is de proefles helemaal gratis en vrijblijvend! Je kunt eenvoudig en snel een proefles aanvragen door het bel me terug formulier in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een proefrijles te plannen.
Bij rijschool Nieuwegein maken wij gebruik van een leskaart zodat je precies kan volgen hoeveel lessen je hebt gehad en zodatje ook kan zien hoe het gaat met  vorderingen gaat. Je kunt zo perfect met de punten op voorbereiden op het moment dat je gaat afrijden.

Slagingspercentage van rijschool Nieuwegein

Voor ons is de slagingspercentages van de rij opleider erg belangrijk want als de leerling zakt gaat het kosten van slaging percentage van de Rijschool.  En daarom bereiden wij leerlingen goed op de puntjes voor op de rijexamen zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Rijangst en faalangst bij Rijschool Nieuwegein

Heb je last van rijangst en faalangst? dan is het goed om bij een faalangst instructeur te lessen die hiervoor zijn opgeleid. Hiervoor opgeleide instructeurs kunnen jou gerust stellen en hebben meer geduld. Het is van belang om vooraf je gaat beginnen met rijlessen dit kunt aangeven dat je rijangst hebt. Want zo kan er rekening mee gehouden worden met je vooruitgang. Voor het rijangst is er ook een aangepaste rijexamen, dit noemen ze ook wel faalangst examen. Wil je vandaag nog starten met onze rijopleiding bij een erkende als Rijschool Troy Nieuwegein? Bekijk gerust naar tarieven en neem dan direct contact op voor vrijblijvende proefrijles.

Bekijkt u ook eens onze pagina over Utrecht en Ijsselstein

Rijschool Nieuwegein – Rijschool Troy

Bel ons voor een gratis proefles