Rijschool Nieuwegein Najaar Actie.

Je hebt de leeftijd bereikt om jou rijbewijs te behalen en nu ben je vast opzoek naar een goedkope rijschool Nieuwegein. In dit geval is Troy de rijschool precies wat je zoekt.  Rijschool in Nieuwegein staat niet alleen ingeschreven bij het KVK maar ook bij de CBR en behoort op een van de top autorijscholen in Nieuwegein. Troy biedt autorijlessen in een moderne lesauto voor  beginnende en gevorderde.  Geeft acties voor studenten en heeft geen inschrijf kosten! ook is rijlessen in avond en op zaterdagen mogelijk!

Samen met jou instructeur maak je wekelijkse planning voor je rijlessen. Als een les moet afzeggen omdat het jou niet gunstig tijd uit komt door enige omstandigheden, is het mogelijk bij ons de les te verplaatsen.  Hierbij is wel even handig om vroegtijdig door te geven. dit kun je meestal doen door te bellen of een berichtje via jou telefoon. Hierbij krijg je de rijles vergoed van ons. in overleg is er altijd een oplossing met de leerlingen te vinden.

Rijschool Nieuwegein, 40 lessen + rijexamen + examengarantie € 1525!

Bij Rijschool Nieuwegein gaat het om veiligheid en tevredenheid op de eerste prioriteit en dat is wat je vindt in onze rijopleiding. Het op juiste wijze autorijden vinden wij erg belangrijk. Wij leren jou alle handelingen die jij moet weten om  uiteindelijk te kunnen autorijden. Dankzij de flexibele en persoonlijke rijles aanpak kan de instructeur voor iedere leerling lessen  op maat verzorgen die helemaal aansluit bij hun wensen.

Gratis vrijblijvende proefles bij Rijschool Nieuwegein

Wil je direct beginnen met het volgen van je rijlessen in jou omgeving? Vraag dan nu een proefles aan wanneer je na het volgen van de proefrijles een lespakket bij ons afneemt is de proefles helemaal gratis en vrijblijvend! Je kunt eenvoudig en snel een proefles aanvragen door het bel me terug formulier in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een proefrijles te plannen.
Bij rijschool Nieuwegein maken wij gebruik van een leskaart zodat je precies kan volgen hoeveel lessen je hebt gehad en kan je daarbij zien wat je vorderingen zijn. Je kunt zo perfect met de punten op voorbereiden op het moment dat je gaat afrijden en je rijbewijs zelfs in spoed  kunt behalen.

Slagingspercentage van rijschool Nieuwegein

Voor ons is de slagingspercentages van de rij opleider erg belangrijk want als de leerling zakt gaat het kosten van slaging percentage af.  En daarom bereiden wij leerlingen goed op de puntjes voor op de rijexamen zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Rijangst en faalangst bij Rijschool Nieuwegein

Heb je last van rijangst en faalangst? dan is het goed om bij een faalangst instructeur te lessen die hiervoor zijn opgeleid. Hiervoor opgeleide instructeurs kunnen jou gerust stellen en hebben meer geduld. Het is van belang om vooraf je gaat beginnen met rijlessen dit kunt aangeven dat je rijangst hebt. Want zo kan er rekening mee gehouden worden met je vooruitgang. Voor het rijangst is er ook een aangepaste rijexamen, dit noemen ze ook wel faalangst examen. Wil je vandaag nog starten met onze rijopleiding bij een erkende als Rijschool Troy Nieuwegein? Bekijk gerust naar tarieven en neem dan direct contact op voor vrijblijvende proefrijles.

rijschool nieuwegein

Fantastische

★★★★★
Naast de goede sfeer in de auto is er wederzijdse ruimte voor kritiek, De meest voordelig met kwalitatieve rijlessen die ervoor hebben gezorgd dat ik in 1 keer geslaagd ben!
- Greg m

Echt een aanrader

★★★★★
Naar bij vele rijscholen een proefles te hebben genomen, Ben ik uit eindelijk bij Troy terecht gekomen, en ik was gelijk onder de indruk op de manier van les geven. De rijlessen worden geheel op niveau gegeven, zo leert ieder op zijn eigen tempo. De instructeurs zijn erg vriendelijk en vakbekwaam. Ik heb altijd met veel plezier gelest, het is een goede en goedkope rijlessen dus een echte aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen.
- Femke Van Den Berg

Ik ben ontzettend goed begeleid

★★★★★
Een goede instructeur gehad (go Oscar!), altijd duidelijk, goede uitleg, duidelijke communicatie en toch ook net dat beetje gezelligheid. Bedankt, Oscar, dankzij jou heb ik hem in een keer gehaald!
- Pieter Kouyzer

Bewaren